Hoe houden de God van de onderwereld en de Godin van de lente een relatie in stand?

Margje_V 05 oktober 2023

Wat een beauty van een boek!

Als Phersephone een contract aangaat met Hades, moet ze de onderwereld weer laten bloeien.

Aangezien Demeter, de moeder van Phersephone en Godin van de oogst, Phersephone haar hele leven heeft opgesloten in een glazen gevangenis, was ze afgesloten van aanbidding en onvermijdelijk ook van haar krachten. Ze is aan het leren om haar krachten als godin te manifesteren en om ze ook onder controle te houden. Ze kan nu bloemen laten bloeien, maar heeft moeite om de hoeveelheid energie toe te passen.

"De onderwereld was grauw. Er was niets. We waren allemaal kleurloos en het was druk. Er waren geen dagen en geen nachten, alleen een monotoon grijs, en daarin bestonden wij."

Phersephone en Hades zijn door de Fates bij elkaar gebracht. Hun relatie is mooi, maar moeilijk. Mensen in de bovenwereld willen weten hoe hun relatie tot stand is gekomen en hoe Hades, de God van de Onderwereld in het dagelijkse leven is. Demetri, haar baas van het blad ‘Nieuws Athene Nieuws’ waar ze werkt, wil dat ze over haar relatie met Hades schrijft. Ze doet alles om dit te voorkomen en schrijft hiervoor in de plaats een belastend artikel over de God Apollo. Nu is haar leven niet meer veilig.

Als haar vriendin Lexa een ongeluk krijgt is Phersephone helemaal niet meer te troosten en doet een poging om haar te redden.

Wat maakt Phersephone allemaal kapot om haar vriendin Lexa te redden? Ze moet een deal met een God maken.

"Sommigen zeiden dat een sterveling die door heer Hades werd liefgehad, stierf en hierheen kwam."

Deel twee is weer een geweldig verhaal die je nog meer kennis met de goden laat maken en het verschil tussen de boven-en onderwereld laat zien. Bovendien is het ook nog eens spannend. Tel daar nog een heftig, spannende, sexy en romantische relatie bij op en het plaatje is compleet.

4,5 ster

Meer recensies van Margje_V