Als het stormt
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 220
Verschijningsdatum : januari 2025
Thema : Avonturenroman
Die boek heb ik gekregen als recensie exemplaar van uitgeverij September in ruil voor mijn eerlijke mening. Maar dat staat natuurlijk buiten kijf. Heel hartelijk dank voor dit exemplaar.
Korte samenvatting van het verhaal.
Martin is van beroep fietsenmaker. Hij is heel tevreden over zijn werk. Na een heftige gebeurtenis besluit hij dat hij naar het Noorse eiland Saerøy te gaan het eiland waar zijn moeder geboren is. Hij wil met haar buurmeisje Frederike spreken. Ook wil hij eiland verhalen horen over zijn eigen oorsprong. Maar als Martine daar aankomt blijkt het dat ze een paar dagen voor zijn komst overleden is. De dood van Frederike roept veel vragen op maar als Martin er over begint stuit hij op een muur van verzet.
Cover:
De cover is een beetje abstract. Niet echt mijn smaak. Smaken mogen verschillen.
Inhoud en opmaak:
Mooi lettertype en fijn dat de hoofdstukken een naam hebben en je weet wanneer het zich afspeelt door dag en datum
Mijn beleving van het verhaal:
De proloog lijkt een spannend begin van het verhaal. Daarna gaan we verder met Martin die op de boot zit onderweg naar het eiland Saerøy. Tijdens het lezen maken we regelmatig een tijdsprong. Af en toe is het me onduidelijk wie deze personen zijn. Het boek kabbelt rustig verder. We leren de mensen op het eiland beter kennen en van sommige mensen ook het verleden. De beschrijving van het eiland is heel mooi. Maar er mist iets.
De hele tijd is er het gevoel dat er iets te gebeuren staat. Maar er gebeurt eigenlijk niets. Hier en daar wat perikelen op het eiland. Heel eerlijk, dit boek valt wat tegen.
Van mijn krijgt dit boek 3 sterren.
Auteur(s) : Kim Linssen
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 220
Verschijningsdatum : januari 2025
Thema : Avonturenroman
Korte samenvatting van het verhaal.
Cover:
Inhoud en opmaak:
Mijn beleving van het verhaal:
Van mijn krijgt dit boek 3 sterren.