Een thriller van top niveau.
“Dodelijke cocktail”
Auteur(s) : Nadine Barroso
Details:
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN : 9789461097453
Taal : Nederlands
Uitvoering :Paperback
Verschijningsdatum : augustus Nederlands; Psychologische thriller.
Dit boek mocht ik als recensie exemplaar lezen van De Crime Compagnie. Heel hartelijk dank hier voor.
Achterflap:
Geheimen kunnen een vriendschap maken of breken
Vijf vrijgezelle vriendinnen beleven een zinderende zomervakantie in Italië. Maar wat zo mooi begon, eindigde in een nachtmerrie: slechts vier van hen keerden terug naar huis.
Wanneer Charlie jaren later een oude ansichtkaart ontvangt, wordt ze in een keer teruggeworpen in de tijd. Al twintig jaar lang dragen zij en haar oude vriendengroep een duister geheim met zich mee. Maar wie probeert hun zorgvuldig opgebouwde levens te ontwrichten en hen ervan te overtuigen terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon?
De cover:
Heel mooi en opvallend. Een cover die zeker in de boekwinkel op zal vallen. Uitstekend gemaakt en bedacht.
De inhoud en opmaak.
Een heel duidelijk lettertype.
De verhaallijnen worden steeds duidelijker aangegeven. Over wie het gaat en of het heden of verleden is. Dat zorgt er voor dat je geen moment het gevoel hebt dat je de draad kwijt raakt.
Mijn beleven van het verhaal:
De is het tweede boek van Nadine Barroso dat ik lees. Ik was dan ook heel benieuwd naar dit boek en het heeft me niet teleurgesteld. Wat een geweldig boek. Het heden en verleden wisselen elkaar regelmatig af. Het wordt duidelijk aangegeven dus je hebt geen moment het gevoel dat je de draad kwijt raakt. We gaan terug naar 2003 waar 5 vriendinnen een onvergetelijke vakantie vieren in Italië.
Als er een lijk op het strand aanspoelt en ook nog één van de vriendinnen vermist is, wordt de onvergetelijke vakantie één grote nachtmerrie die zo snel mogelijk vergeten moet worden. Als de overgebleven 4 vriendinnen ineens na 20 jaar een kaart uit het verleden krijgen wordt alles in eens weer opgerakeld. De vriendinnen besluiten terug te gaan naar Italië naar de plek waar alles begon en mis ging.
Een super goed en spannend boek. De personages zijn stuk voor stuk goed uitgewerkt en krijgen daardoor ook een echt eigen karakter. Vanaf het begin is het verhaal goed uitgewerkt waardoor er een bijna klemmende spanning ontstaat. Je wilt doorlezen omdat de spanning je niet loslaat. De plottwist is formidabel, wie had dit nu zien aankomen? Ik niet. Hiermee heeft Nadine Barroso een boek van hoog niveau neer gezet. Dit boek verdient meer dan 5 sterren. Helaas mag ik dat niet geven. Ik kijk met spanning uit naar het volgende boek.
Auteur(s) : Nadine Barroso
Details:
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN : 9789461097453
Taal : Nederlands
Uitvoering :Paperback
Verschijningsdatum : augustus Nederlands; Psychologische thriller.
Achterflap:
Geheimen kunnen een vriendschap maken of breken
De cover:
De inhoud en opmaak.
Een heel duidelijk lettertype.
Mijn beleven van het verhaal: