Een heftige, spannende thriller,
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Verschijningsdatum : september 2023
Thema : Misdaad en mysterie: vrouwelijke detectives
Dit recensie-exemplaar heb ik mogen ontvangen van Phoenix uitgever in ruil voor mijn eerlijke mening over dit boek. Heel hartelijk dank hier voor.
Achterflap:
Op een noodlottige nacht ontdekt Marthe het levenloze lichaam van haar vriend. Werd een spelletje soloseks hem fataal of schuilen er duistere geheimen? In paniek zoekt ze koortsachtig naar haar dochtertjes, maar haar speurtocht wordt abrupt verstoord door een vreemde man op de trap. Kan ze tijdig hulp inroepen of wordt ze zelf een weerloze prooi? Rani Diaz en haar toegewijde team worden op de zaak gezet. Wat ze aantreffen op de plaats delict tart alle verbeelding. Wanneer de eigenaar van een massagesalon op beestachtige wijze wordt vermoord, is het hek helemaal van de dam. Terwijl het aantal slachtoffers blijft toenemen, rijst de vraag: zijn de getroffenen willekeurig gekozen, of is er een sinistere connectie die hen verbindt? In een jachtige race tegen de klok zoeken de inspecteurs naar een verband. Slagen ze erin om deze gewelddadige dader te stoppen, of blijft hij of zij ongrijpbaar? Terwijl het team dieper in de zaak duikt, komen ze zelf zwaar onder vuur te liggen. De inzet is hoog en niemand is veilig in deze adembenemende thriller. Fatale prikkels, de 21ste huiveringwekkende thriller van Sterre Carron, laat je op het puntje van je stoel zitten. Bereid je voor op een rollercoaster van angst en suspense die je tot de laatste pagina in zijn greep houdt. Fatale prikkels kan als een standalone gelezen worden!
De cover:
De cover is prachtig en mysterieus. Heel mooi gedaan. Jammer dat de kwaliteit van de cover deze keer wat minder is. Hij heeft de neiging om krom te trekken. Waar ik hem ook leg het maakt geen verschil.
Inhoud en opmaak.
Zoals we gewend zijn van de boeken van Sterre Carron, een mooi groot lettertype en de hoofdstukken met cijfers aangegeven.
Mijn beleving van het verhaal:
Er staat dat je dit boek als standalone kunt lezen. Het kan ook maar ik geef persoonlijk de voorkeur om de volgende aan de houden. Rani Diaz heeft persoonlijk ook nog al een turbulent leven en daar wil je niets van missen. In dit deel botst het weer eens tussen Frederik en Rani. Is de relatie bestand tegen de werkdruk van Rani? Accepteren Frederik en de kinderen nog dat Rani voor de zoveelste keer haar afspraak niet na kan komen? Het werk van Rani is hectisch.
Deze keer krijgt Rani een zaak die zo gecompliceerd is dat zelf Rani twijfelt of dit wel goed teneinde komt. Rani wordt geroepen naar een plaats delict daar lijkt het of een man ten onder is gegaan aan solo sex maar tijdens het onderzoek blijven de slachtoffers toenemen. Is er een massa moordenaar naar aan het werk? Als dan Rani’s collega Kim bij haar komt met de mededeling dat haar vriend/collega Maarten ontvoerd is krijgt het verhaal een andere wending en krijg je het idee dat deze zaak onoplosbaar is. Maar niets minder is waar. Langzaam beginnen de puzzelstukjes in elkaar de passen. Tot het onvoorspelbare plot. Dit heb ik niet aan zien komen. Heftig maar ook onbegrijpelijk. Wat een ongelofelijk bijzonder spannend boek. Dank je wel Sterre je bent weer geweldig! Dit boek krijgt van mij een dikke 5 ⭐️
Auteur(s) : Sterre Carron
Details