Geslaagd debuut van Ravena Guron
Wat in de boekwinkel mijn aandacht trok was de titel. Heel anders dan het bijna standaardformaat dat boeken hebben sinds de Da Vinci code. Het boek even uit de rekken gehaald om de achterkant te lezen. De omschrijving zag er goed uit. Kortom naar de kassa met 'This book kills'.
Het boek is zeker geen miskoop. Het plot, inclusief allerlei dwaalsporen zit goed in elkaar.
Het is op een manier geschreven dat je meeleeft met de hoofdpersoon en je krijgt ook afkeer van bepaalde minder sympathieke personages. Dat mensen met geld en invloed die macht misbruiken om het recht naar hun hand te zetten wordt ook duidelijk aangekaart. Maar wel op een manier dat het geen ergerlijk Calimero geklaag wordt.
Na dit boek gelezen te hebben, ben ik van plan meer boeken van Ravena Guron te gaan lezen.