Victoriaanse spicy feelgood

Maya Huybrecht 01 augustus 2025
De zwarte weduwnaar speelt zich af in Engeland, in het Victoriaanse tijdperk. Dit betekent: extreme beleefdheidsvoorschriften en sociale controle, vrouwen in veel te strakke korsetten, jachtpartijtjes en kopjes thee.
In deze setting leert Lady Annabelle Turner de hertog Gabriel Phillips kennen. Annabelle vindt Gabriel irritant zelfzeker, en er doet een gerucht de ronde dat hij iets te maken heeft met het overlijden van zijn vrouw. Toch kan ze niet aan hem weerstaan. Is Gabriel inderdaad een misdadige man, of blijkt hij toch over een goed hart te beschikken?

Ik heb genoten van de zwarte weduwnaar! Heerlijk, die Victoriaanse gewoontes en de ouderwetse manier van hofmakerij. Het was echt Genieten met een hoofdletter G! Dit boek bevat een goede dosis romantiek én spice en leest als een sneltrein. Ik had het boek op 3 dagen uit, en ben eigenlijk niet zo'n snelle lezer. Dat zegt genoeg denk ik!

Ik heb dit 1e deel van de Geheimen van Hyde Park serie met plezier gelezen en geef het daarom 4 sterren.

Meer recensies van Maya Huybrecht