Heerlijk grappige feelgood

In Love at first serve leren we Ella kennen. Twee jaar terug was zij een rising star aan het tennis-firmament. Nu werkt ze als verkoopster in een sportwinkel en wil ze niets meer met tennis te maken hebben. De liefde schijnt haar toe te lachen maar dan komt Lucas Bennet, de tennisheld van dit moment, met wie ze bovendien een verleden heeft, roet in het eten gooien.

Love at first serve is, zoals we hier in Vlaanderen zeggen, een 'specialleke'. Ten eerste heeft dit feelgood verhaal een open einde. Dit komt doordat er nog een 2e en zelfs 3e deel is, geweldig nieuws! Ten tweede omdat het geen typische boy meets girl feelgood is.
Wat wel typisch is voor het feelgood genre is de humor! O wat heb ik genoten van de knotsgekke situaties waarin hoofdpersonage Ella terecht komt. En o wat heb ik meegeleefd met Ella wanneer ze van een benarde situatie het beste probeert te maken.
Kort samengevat: leuke personages, vlotte schrijfstijl door de auteur en massa's humor.

Ik wil absoluut weten hoe het verhaal verder gaat. Binnenkort zet ik deel 2 en 3 op mijn e-reader. Voor dit eerste deel geef ik nu alvast een welverdiende ****

Een speciale shout out naar Meneertje Blue om wie ik ook hartelijk heb moeten lachen! Nieuwsgierig over wie ik het heb? Je komt het te weten in Love at first serve ;-)

Meer recensies van Maya Huybrecht