Grenzeloos geluk
Grenzeloos geluk is het derde in de Geluk-serie. Liv en Matthew hebben een groots bruiloftsfeest gegeven. Na het feest besluit Laurens om Kate ten huwelijk te vragen. Dat wil ze dolgraag. We lezen over de voorbereidingen op de bruiloft, maar worden ook meegenomen in het leven van Laurens 5 jaar geleden. Toen vluchtte hij naar Bali vanwege zijn verdriet om zijn overleden broer. Laurens verblijft in het huis van Ketut, waar hij ook Charlie ontmoet. Zij heeft ook de nodige bagage, maar ze weten elkaar weer energie te geven. Na een nacht vol plezier is Charlie verdwenen met al haar spullen. Laurens gaat op zoek maar tevergeefs...
Inmiddels is Laurens gelukkig met Kate. Ze besluiten de bruiloft in de tuin van Liv' s lekkernijen te vieren met een gezellig feest. Maar het vrijgezellenfeest van Laurens zorgt voor de nodige opschudding. Zal de bruiloft nog doorgaan?
Een heerlijk boek over verdriet, angst, hoop en natuurlijk liefde. Aan het eind heb ik toch wel even een klein traantje weggepinkt. Ik ga gauw door met deel 4!