Fantastisch geschreven!

Melissa Versluis 05 januari 2022
Niet kunnen stoppen met lezen en tranen die over je wang lopen..

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Wat heeft Gillian King dit weer goed gedaan! Haar boeken vangen me altijd, maar hier overstijgt ze zichzelf mee. Ze weet je helemaal mee te nemen in het verhaal waardoor je wel door moet lezen. Veel te laat ging ik slapen de afgelopen dagen. Gisterenavond las ik ‘m met een traan uit.

Meer recensies van Melissa Versluis