Solide vervolg dat je in zn greep houd
Dit boek is het 2e deel in de serie. Hierdoor bevat mijn review spoilers van deel 1.
Een korte recap van deel 1. Alex is een meisje. Maar altijd verkleed als jongen. Want door de dames dood zijn er geen vrouwen meer over. Tot er een bericht komt dat er toch nog iemand leeft. Op zoek naar antwoorden volgt een reis naar een ondergrondse vestiging.
In Deel 2 gaat Alex eerst terug naar het dorp waar ze altijd gewoond heeft. Opzoek naar haar vader. Gelukkig heeft haar vader de chaos in het dorp overleefd. Samen met een paar andere gaan ze naar een andere ondergrondse vestiging. Hier woont namelijk nog een meisje. Alex is dus niet de enigste! Hoe zal het zijn om haar te ontmoeten? En wat wordt er van hun verwacht? Zullen ze nog hun eigen beslissingen mogen nemen. Of verplicht zwanger moeten worden om de wereld te redden?
Wow wat was dit weer een goed boek. Het heeft me echt van begin tot eind vast gehouden. Erg spannend. Alex maakt weer onwijs veel mee onderweg en moet omgaan met de demonen uit haar verleden. In dit boek heb je soms ook een hoofdstuk vanuit Emily en nog iemands oogpunt. Dat is heel fijn om ook hun kant mee te maken. En de naam staat ook altijd duidelijk boven het hoofdstuk aangegeven. Voor mij is dit een solide . Altijd een doel, goed geschreven, voel mee met de personages en een onverwachte onthulling aan het einde.
Ik ben erg nieuwsgierig naar deel 3!
Ik ben erg nieuwsgierig naar deel 3!