Goede verhalen

MelodyLeest 13 maart 2025
Boek: verhalen uit de drakenvleugel 2

Blurb:
Kom snel naar binnen, want vanavond openen de deuren van de taverne opnieuw voor het publiek. De mede staat klaar om geserveerd te worden en de stoofpotjes pruttelen, al kunnen we nog wat extra hulp gebruiken in de keuken. Misschien krijg je wel enkele avonturiers zo ver om hun verhalen met je te delen... Als de dobbelstenen je goed gezind zijn.

Ook boek 2 is een verhalen bundel. Wederom heeft Yuza haar taverne een groot aantal gasten aangetrokken van over het continent. Terwijl ze in de Taverne op onderzoek gaan, vertellen ze om de beurt een verhaal.

Ook van dit boek heb ik voornamelijk erg genoten. Maar ik moet zeggen dat ik met sommige verhalen ook wel wat moeite had. En dat kwam voor mij dan omdat die verhalen erg veel personages hadden. Waar je in een volledig boek de tijd heb om langzaam aan personages te introduceren, kan dat in een kort verhaal natuurlijk niet.

Voorop staat natuurlijk dat ik erg genoten heb van de mooie, verassende en spannende verhalen!
Van mij krijgt het boek

Meer recensies van MelodyLeest