Een verhaal vol ontdekkingen over liefde en sexualiteit
De geboorte van Cupida van Joseph Roelands is een esotherisch verhaal die je mee neemt op ontdekkingsreis.
Charlotte Cupers is een vrije geest op alle vlakken. Heel haar leven reist ze van hot naar her woont overal en nergens en geniet van het leven dag voor dag. Dankzij deze levenswandel is ze geworden wie ze is. Door een onverwachte ontmoeting komt ze in een hele andere omgeving waardoor haar kijk op de wereld zowel onbekend als hoognodig is. Vanaf dat moment komt ze erachter dat haar persoonlijke zoektocht naar geluk, haar een toekomst kan gaan geven die ze nooit voor mogelijk hield.
Joseph weet met dit (deels) waargebeurd verhaal het leven van Charlotte perfect op papier te zetten. Charlotte heeft hiervoor de juiste auteur onder handen genomen. Haar verhaal is uniek en door het te schrijven in de ik vorm krijg je het gevoel alsof Charlotte haar verhaal aan jou verteld.
Ook al denken veel mensen, waaronder ikzelf, niet over alles hetzelfde als Charlotte, toch zijn er leermomenten in terug te vinden. Zo is dit verhaal ideaal om een reis te maken doorheen de wereld van liefde en sexualiteit.
Joseph heeft me ook nu weer weten te verbazen met dit verhaal. Hij weet de personages tot leven te brengen maar ook het gevoel alsof je erbij bent. Zo nu en dan moest ik wel even lachen met grappige uitspraken of momenten.
Hou je esotherische verhalen? Dan kan ik je, de geboorte van Cupida en de andere boeken van deze auteur warm aanbevelen.