Heerlijk spannend boek !!
Het boek “Dodelijke Cocktail” intrigeerde mij vanaf het allereerste moment toen ik het onder ogen kreeg vanwege de titel en de mooie kleurrijke cover.
Dit is mijn eerste kennismaking met Nadine Barroso en dat is mij heel goed bevallen en wil zeker meer van haar lezen.
Wat een geweldige thriller met alle ingrediënten die belangrijk zijn in het leven zoals vriendschap, liefde, trouw en eerlijkheid, al is dit laatste onder de vijf vriendinnen soms ver te zoeken.
Het boek leest vlot en het verhaal pakt je vanaf de eerste bladzijde. Vijf vriendinnen gaan op vakantie naar Italië en zetten de bloemetjes buiten. De één heeft misschien wat meer succes dan de ander, maar ze genieten van deze zonnige vakantie dichtbij het strand. De personages wordt door de auteur goed uitgediept en je merkt al gauw de karakter verschillen, heel knap gedaan..
Al gauw wordt het mysterieus, want één vriendin verdwijnt en alles wijst op zelfdoding…Twintig jaar later gaan de vriendinnen weer naar dezelfde plek, maar merken dan ook dat ze uitelkaar gegroeid zijn. De spanning wordt nog meer opgebouwd als er doden vallen…Ik zat gekluisterd aan het boek en wilde hem in één ruk uitlezen.
Het verleden achtervolgt de vriendinnen en niets is meer hetzelfde. Wie kunnen ze nog vertrouwen? Je wordt een aantal keer op het verkeerde been gezet en dat maakt het alleen maar spannender.
Ik heb genoten van de geloofwaardige personages, de onderlinge verhoudingen en de romantische scenes. Ook een pluspunt is dat er veel vaart in het verhaal zit.
Al met al een heerlijke thriller en zeker een aanrader!
Al met al een heerlijke thriller en zeker een aanrader!