WOW !! Een rollercoaster van gebeurtenissen !!
Opnieuw een fantastische thriller van Ellen Lina die ik in één ruk heb uitgelezen.
Deze schrijfster heeft een talent voor het uitdiepen van de karakters en brengt zoveel gevoel over,
dat ik het boek met geen mogelijkheid kon wegleggen. De titel van het boek is veelzeggend en het thema is beslist geen dertien in een dozijn.
Vanaf de eerste bladzijde wordt je het verhaal ingezogen van de gijzeling. Dat overkomt Lauren en haar zoontje Xavian.
Je leeft helemaal mee met Lauren, de machteloosheid en de vreselijke angst in het bijzonder voor haar zoontje van zes jaar.
Er zijn zes gijzelnemers, waarvan er een is die op haar let en haar beschermt voor de brute en gewelddadige agressie.
Als duidelijk wordt waarom de gijzeling heeft plaats gevonden, wordt het een rollercoaster van gebeurtenissen.
De spanning is te snijden, en daarbij de angst wat er met Lauren en Xavian gaat gebeuren. Wie zit er achter deze gijzeling?
En wat is de reden dat deze twee dood moeten? Yvar( de sympathieke gijzelaar ) is een persoon die je al gauw in je hart hebt gesloten.
Het boek leest heel vlot zoals we gewent zijn van Ellen Lina en zij is wat mij betreft een top schrijfster. Ook haar andere boeken zijn geweldig!
Proficiat Ellen Lina voor dit super geweldige boek met de prachtige cover. Ik heb het met veel plezier en heel veel spanning gelezen.
Het plot is overweldigend, die heb ik niet zien aankomen….Dit boek verdiend de hoogste aantal sterren !