Cosy crime met een Italiaans tintje
Eerst wil ik vertellen dat regisseur Robert mijn ogen meer dan eens liet rollen. Grrrr. Maar goed, alles voor het datingprogramma waar Emma zich aan waagt in haar zoektocht naar de liefde. Ondertussen lees je mee hoe de opnames verlopen en krijg je een blik achter de schermen.
Het leest heerlijk vlot. Je voelt de sfeer van de B&B, de camping, de dates met de vier mannen… en tussendoor sluipen er vreemde gebeurtenissen binnen. Iemand speelt een gevaarlijk spel, maar wie?
Tot vlak voor het einde bleef ik gissen naar de mysterieuze persoon uit het verleden. Op een bepaald moment dacht ik het zeker te weten, mijn euro viel… maar even later lag hij weer op de grond.
Onvoorspelbaar dus!
De korte hoofdstukken, de flashbacks en die 'ene man' zorgen mee voor spanning en vaart in het verhaal. En tegelijk voelt het boek ook een beetje als een cosy crime. Toscane, Italiaans eten, zon, intriges... Wat wil je nog meer?
En dan dat slot… zo verrassend!
Dit is een boek dat je niet alleen leest maar ook beleeft.
Onvoorspelbaar dus!
En dan dat slot… zo verrassend!
Dit is een boek dat je niet alleen leest maar ook beleeft.