Een heldere kijk naar jezelf
Ik wil het even hebben over dit bijzonder werkboek. Een dun, toegankelijk boekje waarin je mag tekenen, schrijven en vooral stilstaan bij jezelf.
Het laat je nadenken over hoe je in het leven bent gestart, waar je nu staat en wat je nog kunt veranderen, zelfs wanneer je denkt dat het niet kan.
De hoofdstukken zijn kort, helder en to the point. Geen wetenschappelijke mambo jambo, maar duidelijke taal voor mensen zoals ik.
Je leert anders kijken naar je werk, je problemen, hoe je wandelt, hoe je naar het leven kijkt… en vooral naar je eigen balans.
Ik weet zeker dat ik dit boekje vaker zal vastnemen. Om te focussen, te herkalibreren en met een nieuwe ingesteldheid verder te gaan. Want het leven is te kort om je door je werk of door de dagen te sleuren. Het kan ook anders.
Bedankt, Kobe. Dit boekje helpt me alles weer wat helderder zien.
Bedankt, Kobe. Dit boekje helpt me alles weer wat helderder zien.