Een prachtige bundel met kortverhalen!
Voor de tweede keer mocht ik de taverne betreden en opnieuw kan ik met zekerheid zeggen dat het een blogtour vol plezier wordt!
Stap binnen in De Taverne de Drakenvleugel voor alweer een betoverend feest vol kortverhalen (het derde al!).
De verhalen zijn prachtig verweven met een overkoepelend verhaal dat in de taverne zelf begint. Tussen elk kortverhaal lees je telkens een stukje van dat overkoepelend verhaal. Heel knap gedaan!
Boeiende vertellingen, soms warm, dan weer spannend of mysterieus, met een vleugje humor en een snufje magie. Van optredens tot magie in de bakkerij, van griezelig tot grappig. Voor ieder wat wils. En geloof me, je wilt ze allemaal lezen!
Nona, Orla, Calliope, Indra, draken, elfen, heksen... ik ga ze niet allemaal benoemen. Één voor één zorgen ze voor heerlijke, fantasierijke verhalen.