Een zee aan emoties ;)
Ongelooflijk wat een boek met je kan doen. Ik heb alle mogelijke emoties mogen ervaren tijdens het lezen van het verhaal van Junia en Julius.
De gedetailleerde, realistische schrijfstijl van Emma Anna komt ook in dit boek fantastisch terug. Je beleeft het boek alsof je er ter plekke bij bent. Je merkt dat Emma Anna veel research heeft gedaan naar deze Romeinse tijd.
Dit is een verhaal die ik nooit meer zal vergeten en eentje die ik echt een hele dikke aanrader vind.
Hij ontroert je, soms frustreert het je en gaat lekker onder je huid zitten. Maar bovenal is het vooral genieten.