Geweldige kerstsfeer

Miranda6452 29 november 2025
Wat een heerlijk winters tussendoortje met veel kerstgevoel is dit verhaal. Super genoten van de belevenissen van Esther. Zo leuk om een liefdesverhaal te lezen vanuit een ouder hoofdpersoon. Zeker nu ik zelf wat ouder wordt is het extra leuk. Liefde stopt niet op een bepaalde leeftijd.

Esther is een ontzettend lief en sympathiek hoofdpersonage. Ze is zeer zorgzaam voor haar gezin en haar zus. Dat ze zonder aarzelen inspringt om haar zus te helpen in tijden van nood, zie ik niet vaak gebeuren (in mijn omgeving). Esther is al 10 jaar weduwe en heeft kinderen die al uithuis wonen. Een totaal ander soort Hoofdpersoon dan gebruikelijk bij feelgood verhalen. Dat geeft dit verhaal meteen orts bijzonders. Samen met het feit dat het verhaal wordt vertelt met instagramposts. Erg origineel, spannend en zeker helemaal van nu. Ik vond het zeker het verhaal ten goede komen.

De setting op de Veluwe is natuurlijk supergaaf. Helemaal in de winter rond kersttijd. Ik zag het helemaal voor me, zeker toen er sneeuw viel. Heerlijk om bij weg te zwijmelen. De chaos die ontstaat op de Carolinahoeve door misverstanden en 3 vrijgezellen die om Esther heen draaien is geweldig en heeft me goed laten lachen.

Kerst op de Carolinahoeve is een prachtig tussendoortje. Gevuld met chaos, humor, romantiek en veel kerst en sneeuwpret. Een van de leukste quotes: we verkopen geen oude taarten vandaag. Echt een dikke aanrader rond deze tijd.

Meer recensies van Miranda6452