Zo spannend!
Inges leven is anders verlopen dan ze ooit had gedacht. Jaren geleden beging ze een zonde en sindsdien moet ze elke dag boeten voor deze fout. Na een handgemeen met haar ex Eric is ze opgesloten in een kliniek waar ze aan zichzelf moet werken voor ze terug mag keren naar de maatschappij. Ze werkt hard en krijgt met de jaren steeds meer vrijheden, maar ze mag haar kinderen alleen op gepaste tijden en onder toezicht zien. Haar verleden haalt haar in wanneer het bericht komt dat haar kinderen zijn verdwenen. In alle staten zet ze haar verworven vrijheden en nog meer op het spel om haar kinderen terug te krijgen.
Eigenlijk kan ik mijn beoordeling voor Onkruid vergaat niet heel kort samenvatten; wat een spannende, ontzettend goed geschreven thriller! Een must read!
Dit korte verhaal wist me meteen vast te grijpen met een knaller van een binnenkomer. De schrijfster weet een spannende beklemmende sfeer goed neer te zetten. Je leert de hoofdpersoon Inge heel goed kennen. Ook zij krijgt op de een of andere manier een mysterieus tintje. Ik kon me heel goed in haar verplaatsen en begrijpen. De gebeurtenissen in het verhaal volgen elkaar vlot op en het leest daardoor als een speer weg. De spanning wordt goed opgebouwd. In de laatste hoofdstukken zitten plottwists die ik niet zag aankomen. Ik heb genoten van deze spannende thriller.