Wat een enorme teleurstelling!
Nadat ik onder de indruk was van "Achter hoge bergen" van Emma Anna, begon ik vol verwachting aan dit boek van haar.
Maar ik kwam van een koude kermis thuis, wat een gruwel van een boek!
Ern 37jarige gynaecoloog, 5 jaar weduwnaar, wordt smoorverliefd op een 19 jarige patiënt die in zijn praktijk komt na een nare sexuele ervaring.
Ruim 400 bladzijden waren er nodig om uitgebreid te vertellen hoe hij haar eerst in huis neemt als logee en ze dan langzaamaan een relatie krijgen, die vanaf dag één stond te gebeuren. Die relatie komt onder druk te staan door een zogenaamd geheim dat van een mug tot een olifant wordt gemaakt.
De nodige, zeer uitgebreide, sexscenes worden zo in detail beschreven dat ze bijna ongemakkelijk worden. Helemaal omdat in je achterhoofd blijft hangen dat het hier om een gynaecoloog met zijn 18 jaar jongere patiënte gaat.
De 1,5 ster is voor de moeite, meer niet.
Maar ik kwam van een koude kermis thuis, wat een gruwel van een boek!
De 1,5 ster is voor de moeite, meer niet.