Verbijsterd dat dit boek zo hoog wordt gewaardeerd!

Mirjam 26 mei 2025
Hoe kan het dat zoveel mensen hier zo enthousiast over zijn?
Ik vind het niet heel goed geschreven, wat uitleggerige, kinderlijke, weing pakkende taal (vertaling?). Daar bovenop het beproefde concept van de verknipte seriemoordenaar die de meest bizarre moorden begaat, waarbij deze er vreemd genoeg voor kiest te beginnen met de moeder van een politiemedewerker.
Grootste misser wat mij betreft de hoofdpersonen, een veel te jong hoog-opgeklommen agente die zich gedraagt (en denkt) als een overjarige puber. Die ondanks terecht verbod zelf zonder toestemming de moord op haar moeder gaat onderzoeken, dossiers meeneemt en nota bene haar wapen in het gezin met 3 kleine kinderen van haar zus op de salontafel legt. Tweede hoofdpersoon horkige neanderthaler.
Ik ben afgehaakt, eerste boek dat ik in 2025 (voornemen niet meer door te lezen als boeken niet goed genoeg zijn -zonde van de tijd) niet uitlees, er is zoveel meer echt goeds nog te lezen.

Meer recensies van Mirjam