Niet zo enthousiast

Mirjam 26 november 2021
Tja na al die 4-5 sterren recensies waren mijn verwachtingen misschien te hoog gespannen maar ik vond het helemaal niet zo heel erg goed. Het verhaal op zich, wat al uitgebreid door anderen is beschreven, is niet echt heel slecht, maar ook niet heel bijzonder en wat mij betreft nogal vergezocht en ongeloofwaardig . En waar de associatie met de 4 koningen uit het kaartspel vandaan komt is me ook volledig ontgaan. De schrijfstijl kwam op mij gekunsteld en zeker niet pakkend over en de plot had absoluut gaten was niet logisch te volgen.
Geen straf om te lezen, maar het kostte veel moeite om de draad vast te houden ( steeds weer terug lezen hoe het ook alweer zat) en heb er dus erg lang over gedaan.
Kan kortom helaas het enthousiasme van de andere recensies niet delen.

Meer recensies van Mirjam