Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

één plus één is drie

Rani beseft plots hoe een nieuw verlangen toch meer kan worden en het tevens zoeken zal zijn hoe er mee om te gaan. Ze stond al wel open voor haar man Andreas zijn verlangens, toch is dit weer een ander iets, het wordt persoonlijker, het is enkel die man, Stéphan en collega van Andreas.
Gaan hun zonen dit merken, want dit is nieuw in hun gezin. Is hun relatie sterk genoeg en kan Stéphan wel dit soort relatie aan?
Dit verhaal is niet alleen een Steamy Romance, dat enkel de nadruk legt op de driehoeksverhouding, het gaat verder en dieper. Heel fijn is dat gans het gezin mee betrokken wordt, de puberende zonen die de huiselijke sfeer bepalen en leren omgaan met de gewijzigde situatie in het gezin.
Maar ook de werkdruk van de twee mannen, de problemen daarrond op persoonlijk vlak en hun functies.
Hierdoor zijn er verschillende spanningsvelden die elkaar continu afwisselen en je zo meesleuren in het verhaal. Want je leeft en ondergaat alles mee in dit gezin van minuut één.
Lenna Dufin schreef dit vlotte verhaal met de nodige finesse en achtergrond informatie. Het is uitgewerkt, doordacht en met respect en gevoel geschreven.
Een verhaal vol spanning, emoties, erotiek en liefde!
Maar ook mijn emoties bleven niet onberoerd! Het is lachen, omarmen, nagelbijten en huilen!
De mix van de verschillende genres en invalshoeken maakte dit verhaal compleet en uniek!
En dat Lenna Dufin is jouw verdienste en kracht! Wat kijk ik uit naar meer van dit!

4,5 ster

@missp_her_books_read

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?