één plus één is drie

Rani beseft plots hoe een nieuw verlangen toch meer kan worden en het tevens zoeken zal zijn hoe er mee om te gaan. Ze stond al wel open voor haar man Andreas zijn verlangens, toch is dit weer een ander iets, het wordt persoonlijker, het is enkel die man, Stéphan en collega van Andreas.
Gaan hun zonen dit merken, want dit is nieuw in hun gezin. Is hun relatie sterk genoeg en kan Stéphan wel dit soort relatie aan?
Dit verhaal is niet alleen een Steamy Romance, dat enkel de nadruk legt op de driehoeksverhouding, het gaat verder en dieper. Heel fijn is dat gans het gezin mee betrokken wordt, de puberende zonen die de huiselijke sfeer bepalen en leren omgaan met de gewijzigde situatie in het gezin.
Maar ook de werkdruk van de twee mannen, de problemen daarrond op persoonlijk vlak en hun functies.
Hierdoor zijn er verschillende spanningsvelden die elkaar continu afwisselen en je zo meesleuren in het verhaal. Want je leeft en ondergaat alles mee in dit gezin van minuut één.
Lenna Dufin schreef dit vlotte verhaal met de nodige finesse en achtergrond informatie. Het is uitgewerkt, doordacht en met respect en gevoel geschreven.
Een verhaal vol spanning, emoties, erotiek en liefde!
Maar ook mijn emoties bleven niet onberoerd! Het is lachen, omarmen, nagelbijten en huilen!
De mix van de verschillende genres en invalshoeken maakte dit verhaal compleet en uniek!
En dat Lenna Dufin is jouw verdienste en kracht! Wat kijk ik uit naar meer van dit!

4,5 ster

@missp_her_books_read