Gust
Gust krijgt onverwacht een opdracht van iemand uit zijn verleden. Hij wou eerst niet luisteren tot hij hoort dat Paisley in gevaar is. Het meisje dat hij vroeger elke dag veilig van school naar haar thuis bracht.
Maar ze is nu een vrouw, een vrouw met een wil, rondingen op de juiste plaatsen en niet te vergeten zijn toekomstige vrouw.
De bikers van Lost Valkyries zijn weer aktief, wat rustig begint krijgt snel toch weer typische MC rivaliteit situaties en dominante steamy fragmenten. Heerlijk, direct geraak je hierdoor in de juiste sfeer.
Ik blijf het knap vinden hoe Esther E.schmidt steeds zo goed novelles weet te schrijven die je het gevoel geven compleet te zijn.
Dat is echt een kunst zo een verhaallijn uitschrijven en neerzetten zodat het klopt, volledig is en je het mee heeft.
De laatste in de reeks van de Lost Valkyries en wat heb ik genoten van de 6 bikers en hun geclaimde vrouwen!
4 sterren
@missp_her_books_read