Helemaal fantastisch

Liv krijgt het druk met haar opdrachten voor de LARP gemeenschap. Zo druk dat tijd voor Friso, vrienden, familie en haar werk soms in spagaat gaan. Ook het komende huwelijk van haar vriendin Jeanine geeft de nodige stress & werkdruk! Hoe komt het dat ze nog steeds geen uitnodiging heeft? Hoe komt het dat ze niet vraagt hoe ver het staat met de jurk…?
En dan is er nog die klier van de LARP meetings, die denkt dat ze zijn bezit is!
In dit laatste deel zit er heerlijk veel drama en spanningsvelden, die je ziet aankomen of juist niet. Ook de issues rond keuzes maken op allerlei vlakken en momenten, durven knopen doorhakken en voluit te gaan voor je dromen en idealen.
Rond de wereld van LARP krijg je nog meer inzichten en beeldvorming mee, alsook wat vrienden zijn en betekenen voor je als individu.
Denise Meijer schrijft dit weer zo met gevoel, overtuiging, expertise en humor. Drama en romantiek tegenover elkaar, naast elkaar of juist erop, het geeft het verhaal pit en vaart waardoor het gretig wegleest. Maar het toch ook een remming kan geven, als deze onderwerpen je niet liggen, daar ze toch vrij specifiek zijn.
Een reeks die me een andere wereld heeft leren kennen, die je bewust laat worden dat je zelf de teugels in handen hebt hoe je het gaat leven en liefde geven en krijgen je laat groeien en schitteren!

3,5 ster

@missp_her_books_read