Kaatje is een ondernemende vrouw van 32 jaar, met een leidinggevende functie in een team, waar ook haar twee beste vriendinnen werken. Hoe leuk kan je werkplek niet zijn!! Toffe baas en leuke collega’s en een baan met uitdagingen. Kaatje is dan wel de teamleider, maar staat nooit boven haar collega’s, ze is meer voor samen lunchen en vrijdag avond na het werk borreltime. Daar bespreken ze de kantoorroddels en de avonturen van hun mannelijke veroveringen.
De dag dat de nieuwe baas aan Kaatje wordt voorgesteld, is al een ramp voor ze op kantoor arriveerde en het wordt alleen nog maar erger als ze Chris ontmoet! Een gladde jongen, die het baas zijn ,zeer direct en duidelijk maakt aan Kaatje! Op het afscheidsfeestje van haar oude baas, heeft ze net iets te veel gedronken en stapt ze onbezonnen de auto in van Chris!
Het is niet enkel thuis afzetten, het is wakker worden naast, beseffen wat een fantastische nacht het was, maar ook ontdekken dat risico’s zijn genomen die nacht. Ze vlucht, maar helpt vluchten wel?

Ken je dat? Wakker worden en dan denken van “ oh wat heb ik gedaan”?Heerlijke seks met je baas, verlangen naar meer, in het geheim opnieuw afspreken en wat de bedoeling was van één nacht uitmondt in een relatie!
Dat overkomt Kaatje maar ook Chris die beide er niet op hadden gerekend dat er meer is dan aantrekkingskracht. Maar of alles niet simpel kan en zal zijn tussen hen, komen ze al snel achter. Zwanger, rijke familie, ex verloofde, goede en foute vrienden, complotten, saboterende schoonmoeder, geheimen en veronderstellingen zijn de obstakels. Leuk voor één nacht is een kleurrijke, vlotte en met humor geschreven feelgood. Iets voorspelbaar, maar toch met de nodige onverwachte situaties en momenten. De feelgood die je laat ontspannen, lachen en genieten.
Het verhaal wordt belicht enkel vanuit de personage Kaatje, zo kom je vrij snel in haar wereld en verhaal. De andere personages zijn goed uitgewerkt, waardoor er geen behoefte was naar hun eigen inbreng.
Marijke van den Elsen heeft een niet al te standaard verhaal rond kantoor romance geschreven, waar romantiek en intriges vrij centraal staan.

3,5 ster

@missp_her_books_read

Reacties op: leuk voor één nacht

95
Leuk voor één nacht - Marijke van den Elsen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners