timing is alles
”Timing is alles” is een verhaal om te ontdekken. De start is even zoeken en je moet echt mee zijn, om je volledig te laten onderdompelen in het verhaal. Het boek is in twee delen opgedeeld en de schrijfster werkt regelmatig met flashbacks. Hierdoor krijg je steeds een andere kijk op verhaal en personages. Elke keer krijg je een ander puzzelstukje toegereikt en als lezer moet je dat stukje meermaals op een andere plek leggen. Voor mij is het genre, eerder een young adult verhaal dan een new adult. Ook de schrijfwijze en benadering sluiten hierop meer aan. De opzet en verhaallijn zijn goed uitgewerkt en vormen op het einde een geheel. “Timing is alles”heeft de nodige spanning, emoties, hoop, mysterie en romantiek, alleen miste ik net van dit alles dat extraatje. Wat mijn leeshonger en inleving soms wat afremde.
Amber Clarke zet haar eerste stappen als schrijfster met dit debuut en ik kan nu al zeggen dat we een nieuwe young adult auteur rijker zijn. Met de juiste ondersteuning en ervaring zal en kan ze alleen maar groeien en beter worden.
3 sterren
@missp_her_books_read