Tussen de regels
Rowans grootvader runde het attractiepark “Dreamland”. Nu zijn grootvader is overleden wordt hij naar voor geschoven om de ceo te worden van het attractiepark. Tijdelijk want er zijn andere prioriteiten en plannen die de broers Kane nastreven. Maar deze kunnen wel eens flink gedwarsboomd worden door een bepaalde medewerkster van het park.
Zahra zit in het ontwerp/ ideeën team om nieuwe projecten & attracties te creëren en te implementeren in Dreamland. Ze had een geweldig contact met de oude baas. Bang wacht ze af wat de kleinzoon gaat doen en wat zijn visie is voor Dreamland.
Wat ze niet verwacht had, is de klik en aantrekkingskracht rond/met Rowans. Kan ze voor hem vallen of blijft ze op haar hoede daar ze merkt dat hij toch andere doeleinden heeft dan zijn grootvader en haar gevoelens?
Ik keek erg uit naar deze reeks, daar ik er al veel positiefs over had meegekregen. Helaas was het niet zo mijn verhaal, het was er eentje met het “van de zovele “ gehalte.
De dynamiek tussen de twee zat goed, de issues van beide waren er zeker, ze werden toegelicht, maar hadden toch iets meer voor het verhaal en de personages kunnen betekenen. De sfeer en de bedrijvigheid van het park kwamen wel goed naar voor.
De schrijfstijl en aanpak van Lauren Asher was er duidelijk eentje met een Amerikaanse insteek, dat altijd wat weergeeft dat te diep of te emotioneel not done is. En dat had juist het verhaal uniek gemaakt en niet braaf en standaard.
De personages kregen elk hun stem, wat leuke, romantische en grappige fragmenten creëerde.
Een vlot leesbaar verhaal, dat eerder feelgood vibes bezat, dan New adult.
Ik ga wel de reeks verder uitlezen, want hoe gaan de twee andere broers om met hun erfenis!?
3 sterren
@ missp_her_books_read
Een vlot leesbaar verhaal, dat eerder feelgood vibes bezat, dan New adult.
3 sterren
@ missp_her_books_read