Volgzaam
Aura kiest op het juiste moment weg te gaan. De hetze die er is ontstaan, waar ze steeds nog niet van weet wie hier achter zit, dooft het beste uit met er niet te zijn en het vooral te negeren. Als influencer weet je dat dit boven je hoofd kan hangen.
Aura is niet dom en weet hoe ze hier mee om moet gaan en gaat richting Curaçao met een vriendin.
Daar legt ze haar focus op het verzorgen en opvangen van dieren in nood.
Wie ze onverwachts daar tegen het lijf loopt, is James. James weet steeds iets te raken in haar en ze stelt zich open.
Hoe open en toegankelijk zijn ze hier op het eiland naar elkaar toe? Of loeren de krokodillen, koala’s en nijlpaarden hier ook nog steeds om de hoek?
Lisanne Stam gaat volgzaam verder in de reeks. Met humor, spitsvondigheid en een inlevingsvermogen die het verhaal gewoon weer tot leven doet komen.
Een verhaal van de tijd waar jong volwassenen vele herkenningspunten gaan tegenkomen en je ook meeneemt op een leuk tripje naar Curaçao.
Opgevolgd dat gaan we heerlijk ontdekken in het laatste deel.
3,5 ster
@missp_her_books_read
Daar legt ze haar focus op het verzorgen en opvangen van dieren in nood.
Opgevolgd dat gaan we heerlijk ontdekken in het laatste deel.
3,5 ster
@missp_her_books_read