Verleid

Rylee is op een benefiet voor de instelling waarvoor ze werkt. Daar komt ze op een aparte manier in contact met de autocoureur Colton Donavan, een onvoorstelbare knappe man, een charisma om enorm van onder de indruk te geraken, maar niet haar meug, te glad, te veel van iedereen en het typische badboy gehalte.
Colton denkt daar anders over en probeert haar gedachten over hem te veranderen. Hij moet er voor werken, ook al heeft hij hun eerste date gewonnen/gekocht op de benefiet.
Rylee werkt met probleem jongeren die geen thuis hebben, ze kent deze situatie maar al te goed.
Gaan deze twee uitersten van karakters en werelden wel samen?
Het verhaal begint erg met een klassieke insteek die bij een romance hoort. Maar gaande weg krijgt het diepgang en unieke stukjes van hun leven, waar ze voor staan en vechten. Zo komen de thema’s pesten, afkomst, thuissituatie, sport, afgunst en rivaliteit aan bod.
De steamy momenten zijn goed aanwezig, maar overheersen niet, het klopt in het verhaal en je krijgt hun aantrekking en passie perfect mee.
K. Bromberg is een Amerikaanse schrijfster en die invloeden in schrijfstijl en verhaallijn benadering merk je wel. Hierdoor is het even inkomen en schakelen, maar eens je wat hoofdstukken verder bent, leest het als een trein.
Het stukje autocoureur en de wereld daarom miste ik wel wat, misschien dat dit in de volgende delen meer aan bod komt.
Want hun verhaal is nog maar aan het stukje van Verleid, de volgende stap in hun relatie zal begeerd worden, dat ook het tweede deel is van de Driven reeks.

4 sterren

@missp_her_books_read