Zon,zee en watermeloenen
Ronan en Juna zijn beide op zoek naar rust, ruimte, zon, verkoeling en iets wat luxe om deze zomer door te komen op hun vakantie bestemming.
Als ze tot het besef komen dat er een andere niet geplande gast (in hun ogen)verblijft, zijn ze niet erg happy. Maar wie heeft nu juist recht op deze mooie vakantie villa? Ronan de neef van de eigenaars, die met een dateline zit voor zijn thriller of Juna die een contract heeft en betaalde om van hieruit te kunnen gaan werken als redster?
De strijd barst los en dat op alle vlakken…
Want, wat eerst gaat over wie blijft, gaat verder in wie valt er voor wie…
Alles kan en mag , want verliezen zit niet in hun bloed! Warm, heet, hitsig, vurig, broeierig, deze zomer gaat dit het allemaal zijn in Knokke beach.
Een zomerse steamy romance, op tempo, met twee uitersten van personages, het pingpong effect maar wel ééntje met pittig pepers en stokken in de wielen steken bij elkaar!
Fragmenten die voor de nodige verbeelding spreken en je meermaals naar adem doen happen of voluit doen schaterlachen.
Je krijgt meermaals trek in watermeloenen, een koude duik of passionele kussen.
Sofie Cloet schrijft weer een heerlijk op tempo en steamy verhaal. Karakteristieke personages, met energieke interacties, zomerse toetsen en originele details.
Meermaals kreeg ik tijdens het lezen het gevoel naar een film te kijken, zo goed kwam als over en gaf het een duidelijk beeld.
Een novelle waarvan je geen genoeg van kan krijgen, dus meer van dit had zeker gemogen met Roan & Juna!
4,5 ster
@missp_her_books_read
De strijd barst los en dat op alle vlakken…
Want, wat eerst gaat over wie blijft, gaat verder in wie valt er voor wie…
Je krijgt meermaals trek in watermeloenen, een koude duik of passionele kussen.
4,5 ster
@missp_her_books_read