Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Mag ik meer dan 5 sterren geven?

Myfridayreads 01 maart 2026

Mijn review zou heel kort kunnen zijn, want ik zou zeggen tegen iedereen. Pak dit boek op! Lees dit boek! Ik wil dit boek meer dan vijf sterren geven maar dat kan helaas niet!

Mocht je nog niet overtuigd genoeg zijn, lees dan eventjes verder.

Het boek wordt beschreven uit twee perspectieven. De prins van gretigheid en de verslaggeefster Adriana. Zij doet er alles aan om de prins in een zwart daglicht te zetten. Toch hebben ze elkaar nodig voor het gevaar dat komt.

De Enemies to lovers vibe is vanaf de eerste hoofdstukken te voelen en iets waar ik zo van kon genieten. De vijandelijkheid van vooral Adriana was goed te merken. Waar deze vandaan komt, houd de schrijfster tot de laatste hoofdstukken geheim. Hierdoor blijf je als lezer je afvragen wat er aan de hand is. Het is een slow-burn wat heel passend is bij deze Enemies to lovers.

Daarnaast zitten er draken in, dat is iets waar ik als fantasy fan heel erg blij van kan worden!

Dit boek kon ik gewoon weg niet wegleggen. Ik wilde niet stoppen met lezen en genoot hier zo ontzettend van. Een van de beste fantasy boeken die ik in tijden weer heb gelezen.

Het enigste minpunt, dat ik nu een grotere wishlist heb gekregen en TBR omdat ik ook alle andere delen wil gaan lezen!

Meer recensies van Myfridayreads