Een feelgood sprookje met een duidelijke boodschap

Myfridayreads 21 januari 2026
Een sprookje met een prachtige boodschap, volg je hart op!

Dit boek mocht ik reviewen van Michelle Sikking en ik ben ontzettend blij dat ze mij dit toevertrouwde.

Het is een luchtig verhaal echt een sprookje dat je meteen blij maakt. Het verhaal gaat over prins Charles die op zijn achttiende verjaardag moet gaan trouwen. Tijdens een gemaskerd bal ontmoet hij een vrouw die zijn hart sneller laat kloppen maar spoorloos verdwijnt. Hij neemt hierdoor de keuze om iemand anders beter te leren kennen.

Het verhaal wordt beschreven vanuit een ik perspectief die van Charles.

Michelle heeft een vlotte en levendige schrijfstijl. Het verhaal neemt je echt mee naar de stad Adawyth. Je leest de moeilijkheden waar Charles mee te maken heeft. Kiest hij voor wat hem opgedragen wordt of kiest hij voor wat hij zelf wil. Er gebeurt genoeg in het verhaal waardoor het verhaal een goede vaart heeft. Tot het einde blijft het de vraag wat Charles gaat doen en welke keuze hij gaat maken.

Een tip lees voor dit boek de novelle Adawyth hierdoor krijgt het verhaal meer betekenis!

Meer recensies van Myfridayreads