Een boek vol emoties
Als je een boek wil lezen dat je kan raken, emoties los kan maken bij jezelf, personages waar je op den duur steeds meer aan gaat hechten en een verhaal dat je niet loslaat? Dan is dit YA boek misschien wel het verhaal voor jou!
Het verhaal gaat over Liam een populaire atleet en Sophie een Nederlands meisje dat voor haar studie naar Amerika gaat. Sophie wordt het mikpunt van vervelende opmerkingen van Liam, maar toch verandert er wat als Sophie dwars door zijn populaire houding kan kijken.
Wat een boek! In het begin kreeg ik een beetje een hekel aan Liam. Echter hoe verder ik kwam hoe meer ik medelijden met hem kreeg. Je krijgt steeds meer te lezen waar zijn gedrag vandaan komt, tot het moment dat ik kippenvel kreeg en ik met een brok in mijn keel de hoofdstukken verder las. Sophie is daarin tegen zo’n stoere meid. Ondanks haar onzekerheid blijft ze staande en geeft Liam de steun en liefde die hij nodig heeft.
Met deze twee personages leefde ik vanaf blz 1 tot het einde helemaal mee. Ik wilde weten hoe het zou eindigen met ze. Ik kon het boek met moeite wegleggen om even iets te doen in huis.
Dus echt ga dit boek lezen als je geraakt wil worden, de zakdoekjes hebt klaar gelegd. Ik hoop dat dit verhaal bij jou ook net zo hard binnenkomt als bij mij!