Vanaf begin tot het eind zat ik in dit boek. Wegleggen was geen optie!
Dit boek is geweldig, maar niet geschikt voor mensen die een feelgood/roman zoeken. Dat is dit boek echt niet, deze behoort toe tot de dark romance. Lees van te voren dan ook goed de trigger warnings.
Het verhaal gaat over Trixxie, haar familie is vermoord en ze zoekt wraak. Dan ontmoet ze Jaxx, waarvan ze vermoed dat hij er iets mee te maken kan hebben. Jaxx is met zijn eigen zoektocht bezig, maar kan zijn ogen niet van Trixxie afhouden. Iedereen die haar maar aanraakt is van hem en is niet veilig (touch her and die)
Ik kon dit boek niet wegleggen en was geboeid tot het einde. De schrijfster bouwt het verhaal zo goed op. De touch her and die vibes zijn al vanaf de eerste hoofdstukken te voelen. Jaxx en Trixxie zijn samen echt vuur. Trixxie maakt het hem niet makkelijk en dat is voor de lezer echt om te smullen.
Echter zitten er halverwege heftige hoofdstukken (verkrachtingen) waarbij ik echt moest slikken. Vandaar dat dit boek niet voor iedereen geschikt is. Toch bleef ik lezen, omdat ik wilde weten hoe het verder af zou lopen. Ik had bijna eerst het einde gelezen om te kijken of het mij wel beviel. Maar uiteindelijk niet gedaan, want nu bleef het verhaal spannend.
De schrijfster heeft een verhaal geschreven waar je vanaf het eerste hoofdstuk in wordt gezogen en je het boek niet meer weg kan leggen. Het einde was zo onverwachts en zag ik totaal niet aankomen. Als een schrijver dit kan met mij als lezer, heb je mij en ben ik benieuwd naar meer boeken!
Een dikke aanrader voor de lezer die van dark romance houdt en touch her and die vibes.
@svmpublishing bedankt voor het recensie exemplaar! Ik heb genoten van dit boek
@svmpublishing bedankt voor het recensie exemplaar! Ik heb genoten van dit boek