Een verhaal dat snel wegleest!

Myfridayreads Myfridayreads
9 mrt 2026

Dit is mijn vierde boek van Danielle Steel. Op dit moment niet een van mijn favorieten. Het verhaal wist mij dit keer minder te raken.

Het verhaal gaat over Ardith en haar dochter Morgan. Zij voelde zich eenzaam toen ze opgroeide omdat haar moeder een bekende actrice is. Beiden vinden de liefde in een partner die jonger/ouder is

Het verhaal las weer net als de andere Steels makkelijk weg. Je hoeft hier niet terug te bladeren als je wat hebt gemist, want vaak wordt het nogmaals benoemd. Het taalgebruik is simpel, zodat dit boek voor iedereen geschikt kan zijn. Er zitten in dit verhaal twee verhaallijnen en dit werd duidelijk beschreven.

Toch wist dit verhaal mij gewoon niet te raken en ben ik er niet weg van.

Sommige gebeurtenissen vond ik onlogisch en voor mijn gevoel was het boek wat gehaast. Het verhaal voelde wat langdradig aan. Het draaide echt om de relaties die zowel Ardith als Morgan hadden.

Ik kon mij niet goed verplaatsen in bepaalde handelingen van Morgan. Die er op de moeilijke momenten die haar moeder doorgaat niet kon zijn. Werk had voorrang. De manier waarop haar romance interest haar behandelde schreeuwde bij mij red flags en zij accepteerde dat. Een gevalletje love makes blind voor mijn gevoel.

Zou ik nu nooit meer een Steel oppakken? Nee dat niet, de andere heb ik namelijk wel heel veel van genoten!

Meer recensies van Myfridayreads