Urban Fantasy

Myfridayreads 16 oktober 2025
‘I truly believe in you. You just have to believe in yourself.’

Mijn eerste reactie na het lezen van de laatste bladzijde was serieus. Serieus Jill Verheyden wat doe je mij als lezer aan. Alsjeblieft laat hier een deel 2 van komen, want ik wil antwoorden!

Toen ik zag dat ik nog 20 bladzijden had om te lezen, dacht ik al wat voor eind krijgt dit boek. Maar deze zag ik totaal niet aankomen!

Het verhaal begint meteen en ik moest even wennen. Voor mijn gevoel miste ik een aantal hoofdstukken, omdat er meteen

Echter kwam ik ondanks dit heel snel in het boek. Ik wilde weten of de hoofdpersoon de proeven zou overwinnen. Nadat dat voorbij was, wilde ik weten hoe het volgende deel zou aflopen. Je krijgt als lezer steeds vlagen van het verleden van de hoofdpersoon, waardoor je antwoorden net zoals haar wil hebben. Wat is haar verleden, wat maakt haar anders dan de rest. Dit maakt het verhaal boeiend tot het einde.

Daarnaast staat vriendschap ook symbool in dit boek. Alle vier de personages maken hetzelfde mee, waardoor ze steun en hulp vinden bij elkaar. Ze staan allemaal klaar om de hoofdpersoon te helpen. Ik moet eerlijk zeggen ik dat ik Rafael toch wel een van de leukste personages vond in dit boek.

Dit boek neemt de lezer mee op avontuur, spanning en plottwist die je niet ziet aankomen. Een boek dat zo wegleest.

Bedankt voor het recensie exemplaar Hamley Books

Meer recensies van Myfridayreads

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.