Een duister spel wordt er gespeeld op Kingston University

Myfridayreads 05 november 2025
Je moet eerst de moed vinden om die angst te overwinnen

De vijf kings zijn de baas op King University. Elk jaar mogen er tien beursstudenten daar studeren. Mable is daar eentje van. De vijf Kings maken het leven van de beursstudenten zo zwaar mogelijk door gebruik te maken van een
(Verknipt) spel

Dit was een verhaal waar ik mij heel erg op verheugde. Toch heb ik er gemengde gevoelens bij. Gedurende het verhaal blijf ik geboeid lezen er gebeurt voldoende in en de dark romance is zeker aanwezig. Er wordt in dit boek gemanipuleerd, duistere personages, machtsposities. Ik had dit verhaal dan ook binnen een dag uit en kon hem met moeite wegleggen. Allemaal positieve tekens.

Waarom toch de gemengde gevoelens? Ik vond de beweegredenen van Mable totaal niet logisch. Soms zou ik haar wel door elkaar willen schudden omdat ze onlogische keuzes maakten. Ik had echt momenten dat ik dacht maar waarom, denk toch even na voordat je dit doet.

Het boek lees je door meerdere karakters, er zitten soms zwarte korte fragmenten van Jaxon een van de belangrijkste Kings. In die fragmenten lees je zijn gedachtes en gevoelens.

Toch ben ik nieuwsgierig naar het volgende deel, houdt Mable zich staande. Hoe speelt zij het spel dat de Kings spelen. Welke zetten worden er nog gemaakt.

Meer recensies van Myfridayreads

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.