Prachtige verhaal wat je meeneemt naar verschillende plekken en ontmoetingen
Wauw dit is echt een prachtige roman! Eentje die nog wel even door mijn hoofd heen gaat.
Het verhaal zat goed in elkaar, het heden en het verleden liepen op de perfecte momenten over in elkaar. Tot het einde blijft de afloop een verrassing, van zowel de verhaallijn van Iris als die van Roz.
Eleonor zet met haar eerste boek in deze serie over vier zussen een goede verhaallijn neer. Aan het einde van dit verhaal wil je meer lezen over hoe het vergaat met de andere drie. Je wilt weer meegenomen worden op avontuur, de verschillende plekken bezoeken die Eleonor beschrijft. Daarnaast merkte ik dat ik door het verhaal heen vloog. Geen moment was het saai of niet logisch.
De twee hoofdpersonages maken een mooie groei door op persoonlijk gebied. Ze groeien en laten meer mensen toe in hun leven. Soms kan je de overeenkomsten ook merken tussen beiden.
De schrijfster wist mij te raken tijdens het lezen dat ik op een moment zelfs met tranen een hoofdstuk uit las.