Heerlijke novelle met wat drama, liefde, humor en verrassing. Enorme aanrader!
Op een dag krijgen de bewoners van de Aletta Jacobbstraat 8a t/m 8e een brief in de bus dat de nieuwe huisbaas het complex grondig wil renoveren. De bewoners wordt gevraagd om in de zomer ergens anders onderdak te vinden en na de renovatie gaat de huur fiks omhoog. Loes vindt dit niet kunnen en nodigt de andere dames bij haar uit om samen in actie te komen. Naast moederkloek Loes wonen yogadocente Fenna, accountant Claire, werkloze Amber (met gebroken hart) en alleenstaande moeder Autumn met haar zoontje in het huis. De dames kennen elkaar niet, maar ze gaan samen de strijd aan.
Hart te huur is geschreven door de vijf schrijfsters die de eerste wedstrijd van de Verhalenfabriek wonnen. Van alle vijf de schrijfsters heb ik al novelles gelezen/geluisterd, dus deze wilde ik ook echt lezen. Wat een leuk verhaal is dit geworden! Knap dat vijf schrijfsters samen dit kunnen maken.
Elke schrijfster nam een personage voor haar rekening en elk hoofdstuk lees je weer vanuit een van deze personages. Zo worden ze omstebeurt voorgesteld en kom je heel goed in het verhaal.
Deze novelle leest erg prettig. De verhaallijn is leuk gevonden. Dit is wel een iets langere novelle (meer leesplezier) en is echt een compleet verhaal met drama, liefde (voor jezelf), vleugjes humor en verrassing.
Deze novelle is absoluut een aanrader voor iedereen die graag feelgood leest.
Eerder gepubliceerd bij @NeeltjesBoeken
Deze novelle is absoluut een aanrader voor iedereen die graag feelgood leest.
Eerder gepubliceerd bij @NeeltjesBoeken