Serie met humor over liefde, vriendschap

Neeltje 01 januari 2026
“Morgen. Altijd morgen. Het is inmiddels makkelijker om met Beyoncé te bellen dan met mijn eigen vriend.”

Sandiya Heera heeft een prettige schrijfstijl. Je bent meteen opgenomen in het verhaal en het is makkelijk meeleven met Juul. Je merkt dat ze nog niet over Rogier heen is en daar mee worstelt. Af en toe komt er een leuke stukje humor naar voren. Dat maakt het leuker om deze serie te lezen. Wel is het soms wat minder ‘spannend’, meer kabbelend.
Het eerste deel is niet helemaal voorspelbaar en heeft een mooi einde. Hierna volgt een epiloog die al voorbereidt op deel twee. Vooral in dit tweede deel komt mooi de vriendschap van Juul met haar vriendinnen naar voren. Het derde deel was voor mijn gevoel wat minder diepgaand en hadden de verhaallijnen wat meer uitgewerkt kunnen zijn.
Door de drie delen heen zijn er verschillende thema’s die terugkomen zoals Notting Hill, voorbarige conclusies en wat is je passie. Dat is mooi gedaan. Doordat de serie echt een geheel is, zou ik adviseren de delen niet los te lezen, maar gehele serie op volgorde te lezen.

@NeeltjesBoeken

Meer recensies van Neeltje