Mooie combi van feelgood en beetje spanning, leuk begin van nieuwe serie!
'Chemie in New York' is het eerste deel van haar New York Billionaires-serie. In het eerste hoofdstuk leren we Ben en zijn vijf vrienden kennen met wie hij naar business school ging. Ik vond het daarom wat lastiger inkomen. Al die verschillende mannen, een verleden dat je niet kent. Gelukkig werd het vanaf het tweede hoofdstuk goed te volgen doordat er dan vooral focus is op de hoofdpersonages Ben en Efa. De hoofdstukken zijn wisselend vanuit hen geschreven waardoor je ze goed leert kennen en met ze mee kunt leven.
‘Chemie in New York’ is wat meer dan alleen feelgood. Ben denkt dat er mensen achter hem aanzitten. Daardoor krijgt het boek een tweede laagje met een beetje spanning. Wel jammer dat het redelijk snel duidelijk werd wie hier achter zat. Dat had wat langer verborgen kunnen blijven voor meer spanning. De verhaallijn is wisselend. Op een bepaald moment gingen de ontwikkelingen wel erg snel, daar had ik meer opbouw verwacht. Alsnog heb ik dit boek met heel veel plezier gelezen en kijk ik uit naar het tweede deel van deze serie.
@NeeltjesBoeken
@NeeltjesBoeken