Tweede deel van de Boys of Avix-serie, helaas viel deze tegen

Neeltje 14 juli 2025
@NeeltjesBoeken

Beloof het me is het tweede deel van de Boys of Avix-serie en is zo opgebouwd dat het prima los te lezen is. Het eerste deel (Zweer het me) is het indrukwekkende verhaal over Arianna. In dit tweede deel staan haar tweelingbroer Mason en vriendin van vriendengroep Payton in de hoofdrol. Helaas vond ik dit deel tegenvallen. Ik vond het erg langdradig. Voor mijn gevoel gebeurde er weinig, was er weinig ontwikkeling en bouwde het verhaal niet echt op.
Afwisselend zijn er hoofdstukken in het verleden en heden. Dit was een mooie gedachte, maar voor mijn gevoel hielp dat voor dit verhaal niet. Verder vond ik het lastig dat er, net als bij het eerste deel, best wat bijpersonages waren. Ik vond dat soms wat lastiger plaatsen. Een soort relatieschema had ik handig gevonden.
Ik vond het erg jammer dat dit boek tegenviel. De schrijfster schrijft wel prettig en het leest makkelijk. Het eerste deel was echt beter. Hopelijk is het derde deel beter!

Meer recensies van Neeltje

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.