Leuke thriller novelle met verrassende wending, aanrader!
Marcella weet meteen je aandacht te trekken en je het verhaal in te trekken. Er is een soort proloog die uit drie verschillende hoofdstukken bestaat. In de eerste hiervan wordt goed omschreven wat de ex Inge aandeed, voel je met haar mee en snap je wat ze deed. Het derde proloog hoofdstukje is in een ander lettertype en vanuit derde ipv eerste persoon geschreven. Het is wat onduidelijk uit wie dit geschreven is. Na de proloog komen er nog een paar stukjes vanuit deze persoon. Dit voegt een soort extra laagje toe aan het verhaal. Persoonlijk had ik het wel mooier gevonden als dat nog een keer extra naar voren was gekomen, zodat je als lezer dat in vizier bleef houden en goed voor ogen had bij de ontknoping.
Marcella weet goed de gedachten en gevoelens van Inge over te brengen. Verder voel je de spanning. Aan het eind weet de schrijfster te verrassen met een mooie verrassende wending.
@NeeltjesBoeken
@NeeltjesBoeken