Wat een spanning

Nicky Rook 01 juni 2025
Oh al uit? Dat was mijn eerste gedachte toen ik het boek doorklikte op mijn er mijn scherm stond: hij is uit, wat vond je ervan..

Vanaf de eerste bladzijde werd ik in het boek gezogen. Je leest het boek vanuit de twee hoofdpersonen Yasmine en Jason. Beiden worden uitgenodigd op het feest van hun klasgenoot Casper, wat een grandioos feest moet worden eindigt in een groot fiasco...

Helaas had het boek maar 104 bladzijden, maar ik denk dat wanneer Chinouk er het dubbele had geschreven hij net zo spannend was geweest. Misschien hadden we dan nog meer te weten kunnen komen over de vader van Casper en zijn zaak en over Theo de "eikel" van een stiefvader van Jason, wat maakt dat hij zo was en wat deed hij allemaal bij Jasons moeder.
Maar helaas, het waren maar 104 bladzijden die je als de brandweer weg las

Meer recensies van Nicky Rook