Is happyland wel zo happy?
Nadat ik Teddy uit had ben ik direct verder gegaan met Happyland.
Happyland gaat over een oersaai dorpje Zevenstroom waar niets te doen is voor jongeren. Nadat er in een oude fabriek brand uit is gebroken, besluit de burgemeester een pretpark te bouwen op de plek van de fabriek. Vanaf dat moment gaat het mis en verdwijnen er constant jongeren. Bodi en zijn vrienden gaan op onderzoek uit. Een oude legende komt weer bovenborrelen, zou de verdwijning van de jongeren hiermee te maken hebben?
Ik vond Happyland een spannend boek, wederom weer fijn en vlot geschreven. Ook dit boek stond 9+ in, maar ik vond hem ook nu wel weer 12+.