"Wij rennen naar situaties toe waar anderen bij vandaan rennen"
Dit boek stond al een poosje op mijn tbr lijstje. Ik koos er uiteindelijk voor om hem te luisteren.
Het boek; Niets is wat het lijkt wordt ingesproken door Diederik zelf. Diederik zijn stem was plezierig om naar te luisteren.
Je wordt vanaf het eerste moment meegenomen in zijn verhalen die hij heeft meegemaakt in zijn werk als agent. De situaties die hij meegemaakt heeft zijn soms vrij heftig en laten daardoor ook zien dat het beroep van agent, maar ook van de andere hulpverleners niet niets is. De manier waarop Diederik het boek voorleest is vol passie en liefde die hij had (en waarschijnlijk nog steeds wel heeft) voor zijn werk als agent. Helaas door zijn PTSS is hij nu volledig afgekeurd en kan hij het beroep niet meer uitoefenen.
Een mooie quote uit het boek vond ik: "Wij rennen naar situaties toe waar anderen bij vandaan rennen"