Een spannend mysterieus verhaal

Nicky Rook 28 december 2025
Ik moet eerlijk bekennen dat het een flinke poos geleden was dat ik zo'n flinke thriller heb gelezen. Eigenlijk lees ik niet heel veel van soort boeken meer en daardoor merkte ik dat ik er toch echt wel even in moest komen. Ook was het soms even schakelen door de Belgische woorden die erin zaten.

Het boek las wel erg snel weg door de korte hoofdstukken. Ondanks dat ik wat lastig in het verhaal kon komen, was het wel een erg spannend verhaal met paranormale krachten.

Het verhaal gaat over Grace en Callista. Je leest het verhaal vanuit beide perspectieven. Soms zat je net lekker in één van de hoofdpersonen en dan werd er gewisseld. Daardoor bleef je doorlezen.

Ondanks dat ik flink moest schakelen van jeugdliteratuur naar zo'n thriller was het leuk om eens een kijkje te nemen in een ander genre. Bedankt Elke dat ik mee mocht doen aan jouw blogtour en wie weet maak ik nog weer eens een "uitstapje" richting een ander genre.

Meer recensies van Nicky Rook