Een verhaal die je op je tbr moethebben staan!

nicky_reads 20 mei 2025
Dit boek had echt alles: een beetje magie, prachtige personages en wendingen die ik absoluut niet zag aankomen. Het duurde even voordat ik helemaal in het verhaal zat, maar toen dat moment eenmaal daar was, kon ik het boek niet meer wegleggen. Tijdens het lezen krijg je een levendig beeld van de omgeving waarin Erin zich bevindt. Je krijgt ook een stukje van het verleden mee, en dat maakt het verhaal helemaal compleet.

En die plottwist? Wauw! Die zag ik echt niet aankomen.
 Ik heb enorm genoten van dit heerlijke verhaal en het boek zelf is echt een pareltje!

Meer recensies van nicky_reads